Over ons

Het verhaal achter Thirty Dancing

Onderzoeken in de horeca tonen al jaren aan dat het uitgaansaanbod niet aansluit op de levensfase van dertigers. Een te late start van de gezelligheid, te jong publiek en de verkeerde muziek zijn de meest gehoorde klachten. Thirty Dancing speelt hier op in met dansfeesten voor dertigers;

Op sfeervolle locaties dansen op populaire, herkenbare muziek van toen en ook zeker van nu, gecombineerd met drankjes, snacks, verstaanbare gesprekken en feestelijke extra’s. De minimumleeftijd van 27 jaar en het ontbreken van deurverkoop zorgen voor een volwassen publiek. Om in te spelen op het drukke bestaan en het eventueel onderbrengen van het kroost starten de feesten vroeg op de avond, namelijk om 21:00 uur. Zo kunnen jonge ouders de babysitter bijtijds aflossen en blijft er voldoende energie over voor de zondag. Thirty Dancing start altijd met een welkomstdrankje om de avond met een glimlach te beginnen. Verder zijn garderobe en toiletbezoek gratis en zijn de bitterballen en verschillende extra’s bij de kaartprijs inbegrepen.

Dat dertigers graag met generatiegenoten stappen blijkt wel uit het succes van het feest. Jaarlijks bezorgt Thirty Dancing zo’n tienduizend dertigers in onder andere Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Apeldoorn, Roosendaal, Tilburg en Hoofddorp een avond uit waarbij de dansvloer al vroeg volstroomt! Tot ziens op 1 van de komende edities van Thirty Dancing.