Event

Thirty Dancing Lelystad als officiële afterparty van LelySTART
16
Sep
2017

Thirty Dancing Lelystad als officiële afterparty van LelySTART

  • Plaats:Lelystad
  • Locatie:Poppodium Underground
  • Tijd:21:00 uur – 02:00

Dit jaar is de officiële afterparty van Lelystart een nieuw feest voor dertigers: Thirty Dancing; een compleet verzorgd en landelijk zeer succesvol dansfeest voor dertigers.

Bestel hier je gratis tickets: http://bit.ly/2tD0uC6

De entree is gratis maar let op: via de site van Poppodium Underground kun je kaarten bestellen. Met deze kaarten kom je gegarandeerd binnen tussen 21.00 en 22.00 uur. Daarna is de entree nog steeds gratis maar heb je geen voorrang meer op bezoekers zonder ticket. De kans is dus aanwezig dat het vol is. 

Voor je toegangskaartje krijg je een DJ die thuis is in de beste classics van toen en de hits van nu, een welkomstdrankje, hapjes en andere feestelijke extra’s. De minimum leeftijd voor dit feest is 27 jaar.

Dat dertigers graag met generatiegenoten stappen blijkt wel uit het succes van het feest. Jaarlijks bezorgt Thirty Dancing zo’n tienduizend dertigers door heel Nederland een avond uit waarbij de dansvloer al vroeg volstroomt!

Om in te spelen op het drukke bestaan en het eventueel onderbrengen van het kroost starten de feesten namelijk vroeg op de avond, om 21:00 uur. Zo kunnen jonge ouders de babysitter bijtijds aflossen en blijft er voldoende energie over voor de zondag.

Let op: gratis tickets zijn alleen geldig tussen 21.00 uur en 22.00 uur. 

Zorg dus dat je tijdig een gratis kaartje bestelt én dat je 16 september op tijd bent. Zodoende ben jij gegarandeerd aanwezig bij de primeur van het tófste dansfeest voor dertigers in Lelystad!

Minimale leeftijd van Thirty Dancing is 27. Bij twijfel wordt om een ID gevraagd.