Event

Thirty Dancing Uden 10 jaar!
03
Nov
2018

Thirty Dancing Uden 10 jaar!

Na uitverkochte edities in onder andere Nijmegen, Apeldoorn en Lelystad komt het allerleukste dertigersfeestje Thirty Dancing, dat dit jaar haar tienjarig bestaan viert, op 3 november naar Uden!

Heerlijke guilty pleasures, throwbacks met een stoere booty en natuurlijk de fijnste hits uit het hete heden. Thirty Dancing is je complete avond uit, en dat allemaal in de vertrouwde Markant!

Met een welkomstdrankje, hapjes, leuke mensen, top DJ’s, grappige gadgets en andere feestelijkheden wordt deze eerste editie er één om niet te vergeten. We openen de deuren om 21:00 uur en sluiten deze om 02:00. Een kaart kost €18,- ex. fee (deur €20,-) inclusief garderobe, toilet en feestelijke extra’s. De minimumleeftijd is 27 jaar die we alleen bij twijfel controleren.

Wanneer je lid bent van onze nieuwsbrief geven we je ook nog eens een mooie KORTING van maar liefst vier euro per ticket!

Het belooft een mooie en feestelijke avond te worden dus wacht niet te lang met het aanschaffen van je tickets. We zien jullie graag op 3 november in de Markant, tijdens Thirty Dancing!